iconn Assegurança de crèdit Pòlissa Start

La perfecta solució per protegir les seves operacions comercials amb els mateixos criteris de rigor, eficàcia i qualitat de totes les nostres pòlisses, però amb una gestió molt més àgil.

Permet-nos ajudar-te

He llegit i accepto les condicions contingudes a la política de privacitat sobre el tractament de les meves dades per gestionar la meva consulta o petició


*Requerit
fondoimg

PÒLISSA START

Per a petites i mitjanes empreses

A Crédito y Caución pensem en les petites i mitjanes empreses, sense oblidar les que acaben de començar. Per a elles hem creat la nostra pòlissa Start, la perfecta solució per protegir les seves operacions comercials amb els mateixos criteris de rigor, eficàcia i qualitat de totes les nostres pòlisses, però amb una gestió molt més àgil. Emprendre és sempre un risc empresarial en si mateix, que es pot reduir considerablement amb l'ajuda d'una assegurança de Crèdit.

El coneixement dels seus clients serà fonamental per a això: és aquí on Crédito y Caución, amb una base de dades de més de tres milions de registres empresarials només a Espanya, l'ajuda a valorar el risc de cada operació.

foto1
foto2
foto2
foto1
foto1

SERVEIS

icono
Cycred View

veure més
icono
Cycred Maps

veure més
icono
Cyc Target

veure més
icono
Cycalerta

veure més
icono
Cycash

veure més
icono
Cycred Beneficiarios

veure més
icono
Cycomex

veure més
icono
Nexus

veure més
icono
Cyc@ución

veure més