iconn Assegurança de crèdit Pòlissa Pex

Si la seva empresa exporta regularment a un ampli ventall de països un volum significatiu de la seva facturació i compten amb experiència pròpia i departaments dedicats als seus processos d’internacionalització, pregunti per la nostra pòlissa PEX.

Permet-nos ajudar-te

He llegit i accepto les condicions contingudes a la política de privacitat sobre el tractament de les meves dades per gestionar la meva consulta o petició


*Requerit
fondoimg

PÒLISSA PEX

Sabem reconèixer un exportador professional.

Sabem reconèixer un exportador professional. Per això, si la seva empresa exporta regularment, el líder de l’assegurança de crèdit a l’exportació li ofereix l’assegurança de crèdit a l’exportació més sòlid i ajustat del mercat amb el qual evitar el risc empresarial.

Si la seva empresa exporta regularment a un ampli ventall de països un volum significatiu de la seva facturació i compten amb experiència pròpia i departaments dedicats als seus processos d’internacionalització, pregunti per la nostra pòlissa PEX. Podrà accedir a les condicions ajustades al perfil de risc d’un exportador professional.

foto1
foto2
foto2
foto1
foto1

SERVEIS

icono
Cycred View

veure més
icono
Cycred Maps

veure més
icono
Cyc Target

veure més
icono
Cycalerta

veure més
icono
Cycash

veure més
icono
Cycred Beneficiarios

veure més
icono
Cycomex

veure més
icono
Nexus

veure més
icono
Cyc@ución

veure més