iconn Assegurança de crèdit Pòlissa Líder

Encara que mai hagi realitzat una venda fora del mercat domèstic, la seva empresa forma part d’un mercat global.

Permet-nos ajudar-te

He llegit i accepto les condicions contingudes a la política de privacitat sobre el tractament de les meves dades per gestionar la meva consulta o petició


*Requerit
fondoimg

PÒLISSA LÍDER

Li cobrim des del primer dia a tot el món

Sabem que el món està canviant, i per això, som la primera companyia a eliminar les restriccions entre interior i exterior que han dominat l'assegurança de crèdit durant la major part de la seva història. Encara que mai hagi fet una venda fora del mercat domèstic, la seva empresa forma part d'un mercat global.

Per això, la pòlissa Líder li cobrirà des del primer moment les seves exportacions a tots els mercats del món. No només es tracta de cobrir els seus clients d'avui, sinó de no limitar les seves opcions de creixement, siguin on siguin en el futur.

Crèdito y Caución li ofereix una única pòlissa que protegirà totes les seves operacions comercials i gestió d'impagats, tant a Espanya com a qualsevol altre país. Una assegurança de crèdit que simplifica la gestió d'una cartera de clients multinacional, per garantir la seguretat de les operacions de comerç internacional amb total garantia.

foto1
foto2
foto2
foto1
foto1

SERVEIS

icono
Cycred View

veure més
icono
Cycred Maps

veure més
icono
Cyc Target

veure més
icono
Cycalerta

veure més
icono
Cycash

veure més
icono
Cycred Beneficiarios

veure més
icono
Cycomex

veure més
icono
Nexus

veure més
icono
Cyc@ución

veure més