iconn Assegurança de crèdit Pòlissa Bonus

Aquest producte bonifica de manera anticipada. És idoni per a empreses que vulguin créixer amb una cartera sanejada de clients.

Permet-nos ajudar-te

He llegit i accepto les condicions contingudes a la política de privacitat sobre el tractament de les meves dades per gestionar la meva consulta o petició


*Requerit
fondoimg

PÒLISSA BONUS

Creixement i gestió de riscos

Està concebuda com una pòlissa simplificada, amb un perfil adequat de creixement i gestió de riscos, cosa que permet l'aplicació de bonificacions anticipades que podrien aconseguir descomptes propers al 60% sobre la tarifa base. La majoria de les assegurances de crèdit estableixen un preu i bonifiquen amb el temps el bon comportament. Aquest producte bonifica de manera anticipada , i és idoni per a empreses que vulguin créixer amb una cartera sanejada de clients.

A més, l'ajudem a finançar i fraccionar sense recàrrec el desemborsament de la prima anual en un entorn de liquiditat. Perquè pugui accedir a l'eina bàsica de protecció del comerç amb l'únic operador global espanyol capaç de donar-li una opinió sobre més de 100 milions de compradors a milers de quilòmetres.

foto1
foto2
foto2
foto1
foto1

SERVEIS

icono
Cycred View

veure més
icono
Cycred Maps

veure més
icono
Cyc Target

veure més
icono
Cycalerta

veure més
icono
Cycash

veure més
icono
Cycred Beneficiarios

veure més
icono
Cycomex

veure més
icono
Nexus

veure més
icono
Cyc@ución

veure més