Nosaltres

Som una agència exclusiva d’assegurances de Crèdit i Caució

Permet-nos ajudar-te

He llegit i accepto les condicions contingudes a la política de privacitat sobre el tractament de les meves dades per gestionar la meva consulta o petició


*Requerit

Nosaltres

Felip & Felip

SOM UNA AGÈNCIA EXCLUSIVA D’ASSEGURANCES DE CRÈDIT I CAUCIÓ.

Som una agència d'assegurances de crèdit comercial i caució, amb una llarga trajectòria en l'assessorament i contractació de pòlisses a la mida de les necessitats de cada empresa, cercant les cobertures més idònies amb preus assequibles a tota mena de negocis ja existents o de nova creació.

Ja en són més de 300 les empreses que confien en la nostra gestió.

Oferim comunicació personalitzada a l'hora de resoldre dubtes o sol·licitud d'informació sobre qualsevol aspecte referent a la pòlissa.

La nostra tasca com Agents exclusius és assessorar d'una forma directa els nostres clients, posant a la seva disposició tot el coneixement i servei d'un eficaç equip tècnic i humà que els ajudarà a controlar d'una millor forma el risc de les seves operacions comercials.

També gestionem la protecció de la seva facturació i suport a les empreses per a la recerca de compradors solvents a qualsevol lloc del món.

L'assegurança de crèdit no tan sols protegeix davant d'impagaments i morositat, sinó que també afavoreix la liberalització de medis líquids de l'empresa i la dispersió del risc comercial, el qual fa que hi hagi una obertura al mercat de forma més ràpida, àgil i segura.

A vegades la falta de liquiditat pot originar un desenllaç horrible a l'empresa, en aquest sentit amb independència que els impagaments siguin transitoris, se li proporciona el líquid necessari perquè pugui atendre els seus compromisos i no perdre el seu crèdit dins del mercat, optimitzant així el sistema de cobraments i pagaments.

Estabilitat i creixement empresarial, basant-nos en funcions:

01.Preventives continuades: - Informació comercial, econòmic-financera - Experiència en pagaments

02.Indemnitzatòria: Pagaments

03.Recobrament: Recuperació i assistència jurídica

foto1
foto2

EL NOSTRE EQUIP

J.F.

JOAN FELIP SOLER

Gerent

M.A.

MONTSE ARDÉVOL

Departament Atenció a l'Assegurat

S.B.

SILVIA BOJ

Departament Atenció a l'Assegurat

S.E.

SANDRA ESTRADA

Departament Atenció a l'Assegurat