iconn Assegurança de caució Llicència

Les ordenances municipals relatives a la tramitació de llicències preveuen la sol·licitud de garantia per «respondre de la correcta execució de les obres, de la reparació de les afeccions ocasionades en el transcurs de les mateixes i / o la reposició del paviment.

Permet-nos ajudar-te

He llegit i accepto les condicions contingudes a la política de privacitat sobre el tractament de les meves dades per gestionar la meva consulta o petició


*Requerit
fondoimg

Llicència

Garantia per «Autoritzacions administratives».

Les ordenances municipals relatives a la tramitació de llicències preveuen la sol·licitud de garantia per «respondre de la correcta execució de les obres, de la reparació de les afeccions ocasionades en el transcurs de les mateixes i/o la reposició del paviment». Aquestes garanties han de ser presentades pel titular de la llicència. Així mateix, la Direcció General de Carreteres de les comunitats autònomes i l'Administració General de l'Estat, exigeixen garantia per «respondre de danys i perjudicis que es puguin ocasionar a la carretera per l'incompliment de les condicions de l'autorització».

Usuaris:

● Empreses de construcció, serveis, transportistes.foto1
foto2
foto2
foto1
foto1

SERVEIS

icono
Cycred View

veure més
icono
Cycred Maps

veure més
icono
Cyc Target

veure més
icono
Cycalerta

veure més
icono
Cycash

veure més
icono
Cycred Beneficiarios

veure més
icono
Cycomex

veure més
icono
Nexus

veure més
icono
Cyc@ución

veure més