CYCOMEX

SERVEIS

Cycomex

De la mà dels millors experts, els nostres serveis ofereixen la possibilitat de resoldre de forma personalitzada les qüestions concretes que vostè vulgui plantejar sobre el procés d’internacionalització de la seva empresa. Tot un servei de consultoria a mida.

Tenim la informació més actualitzada sobre els aspectes pràctics de la internacionalització.

 • Fitxes de intel·ligència de mercat: Inclouen d’una manera succinta, senzilla i didàctica, aspectes d’intel·ligència de mercats internacionals entre els que destaquen oportunitats de negoci, marc empresarial, estratègia de ventes, socis comercials, mitjans i terminis de pagament, morositat i accions de recobrament per a un mercat determinat.
 • Servei d’alertes internacionals: Rebi a la seva adreça de correu electrònic una alerta amb la informació rigorosament seleccionada que cycomex posa a la seva disposició perquè pugui anticipar-se als seus competidors als mercats internacionals.
 • Prospecció de mercats internacionals: Informació sobre el comerç exterior mundial d’un producte determinat només omplint un formulari de sol·licitud.
 • Enciclopèdia de l’exportador: Trobi d’una forma ràpida i senzilla tota la informació sobre mercats internacionals que cycomex classifica en funció de les seves necessitats:

  ○ Aspectes legals

  ○ Documentació

  ○ Finançament i garanties

  ○ Fiscalitat

  ○ Internacionalització

  ○ Intel·ligència

 • foto1
  foto2
  foto1

  SERVEIS

  icono
  Cycred View

  veure més
  icono
  Cycred Maps

  veure més
  icono
  Cyc Target

  veure més
  icono
  Cycalerta

  veure més
  icono
  Cycash

  veure més
  icono
  Cycred Beneficiarios

  veure més
  icono
  Cycomex

  veure més
  icono
  Nexus

  veure més
  icono
  Cyc@ución

  veure més