CYCASH

SERVEIS

Cycash

L’accés al finançament s’ha convertit en un privilegi restringit. Per això Crédito y Caución vol ajudar avançant el pagament de les indemnitzacions en cas d’impagament. L’assegurança de Crèdit és una eina automàtica de prevenció de riscos i ara, també, és una ajuda per a la seva liquiditat. Perquè la seva empresa no s’enfonsi quan punxin els seus clients i els pagaments facin aigües.

Per a les Pimes,

Una garantia per arribar on necessitin

Qualsevol empresa somia amb el dia en què l’accés al finançament torni a fer-se realitat. Per a les empreses que operen amb una assegurança de Crédito y Caución, aquest dia acaba d’apropar moltíssim: perquè des d’ara posem a la seva disposició la possibilitat d’accedir a un avançament de les seves indemnitzacions. Amb cyccash, en cas d’impagament, tindrà accés a aquesta liquiditat que es necessita en només 30 dies des del moment de la seva sol·licitud.

Per a totes les empreses,

Una injecció de liquiditat i de tranquil·litat

Una solució entre un milió. I alhora, una entre les més de 500 solucions que Crédito y Caución posa a la seva disposició per construir una pòlissa a mida. I que inclou, per exemple, Plus Finançament, un servei universal i gratuït orientat a ampliar línies de descompte de paper , factoring , sense recurs o crèdit proveïdor. Tota una ajuda per solcar les fonts de finançament.

foto1
foto2
foto1

SERVEIS

icono
Cycred View

veure més
icono
Cycred Maps

veure més
icono
Cyc Target

veure més
icono
Cycalerta

veure més
icono
Cycash

veure més
icono
Cycred Beneficiarios

veure més
icono
Cycomex

veure més
icono
Nexus

veure més
icono
Cyc@ución

veure més