Li cobrim des del primer dia a tot el món .

El món està canviant. Per això, som la primera companyia a eliminar les restriccions entre interior i exterior que han dominat l’assegurança de crèdit durant la major part de la seva història. Encara que mai hagi realitzat una venda fora del mercat domèstic, la seva empresa forma part d’un mercat global.

Per això, la pòlissa Líder li cobrirà des del primer moment les seves exportacions a tots els mercats del món. Perquè no només es tracta de cobrir seus clients d’avui, sinó de no limitar les seves opcions de creixement, siguin on siguin en el futur.

Crédito y Caución li ofereix una única pòlissa que protegirà totes les seves operacions comercials i gestió d’impagats, tant a Espanya com a qualsevol altre país, oferint des del principi amb unes condicions bàsiques per defecte en aquells països en els que encara no tingui activitat. Una assegurança de crèdit que simplifica la gestió d’una cartera de clients multinacional, per garantir la seguretat de les operacions de comerç internacional amb total garantia

polisalider_M