Som una agencia d’assegurances de crèdit comercial i caució, amb una llarga trajectòria en l’assessorament i contractació de pòlisses a la mida de les necessitats de cada empresa, cercant les cobertures mes idònies amb preus assequibles a tot tipus de negociós ja existents o de nova creació.

Ja en són més de 300 les empreses que confien en la nostra gestió.

Comunicació personalitzada a l’hora de resoldre dubtes o sol·licitud d’informació sobre qualsevol aspecte referent a la pòlissa

La nostra tasca com Agents exclusius és assessorar d’una forma directa als nostre clients, posant a la seva disposició tot el coneixement i servei d’un eficaç equip tècnic i humà que els ajudarà  a controlar d’una millor forma el risc de les seves operacions comercials.

Protecció de la seva facturació i suport a les empreses per a la recerca de compradors solvents a qualsevol lloc del món.

L’assegurança de crèdit no tan sols protegeix davant d’impagaments i morositat, sinó que també afavoreix la liberalització de mitjans líquids de l’empresa i la dispersió del risc comercial, el qual fa que hi hagi una obertura al mercat de forma més ràpida, àgil i segura.

En ocasions la falta de liquiditat pot originar un desenllaç horrible a la empresa, en aquest sentit amb independència que els impagaments siguin transitoris, se li proporciona el líquid necessari per que pugui atendre els seus compromisos i no perdre el seu crèdit dins del mercat, optimitzant així el sistema de cobraments i pagaments.

Estabilitat i creixement empresarial, basant-nos en funcions:

  • Preventives continuades
    • Informació comercial, econòmic- financera
    • Experiència en pagaments
  • Indemnitzatòria:  Pagaments
  • Recobrament: Recuperació i assistència jurídica.
F-F_qui_som
El nostre equip
Joan Felip Soler

Gerent

Montse Ardèvol

Departament Atenció a l'Assegurat

Silvia Boj

Departament Atenció a l'Assegurat

Sandra Estrada

Departament Atenció a l'Assegurat