L’accés al finançament s’ha convertit en un privilegi restringit. Per això Crédito y Caución vol ajudar avançant el pagament de les indemnitzacions en cas d’impagament. L’assegurança de Crèdit és una eina automàtica de prevenció de riscos i ara, també, és una ajuda per a la seva liquiditat. Perquè la seva empresa no s’enfonsi quan punxin els seus clients i els pagaments facin aigües.

Per a les Pimes,

Una garantia per arribar on necessitin

Qualsevol empresa somia amb el dia en què l’accés al finançament torni a fer-se realitat. Per a les empreses que operen amb una assegurança de Crédito y Caución, aquest dia acaba d’apropar moltíssim: perquè des d’ara posem a la seva disposició la possibilitat d’accedir a un avançament de les seves indemnitzacions. Amb cyccash, en cas d’impagament, tindrà accés a aquesta liquiditat que es necessita en només 30 dies des del moment de la seva sol·licitud.

Per a totes les empreses,

Una injecció de liquiditat i de tranquil·litat

Una solució entre un milió. I alhora, una entre les més de 500 solucions que Crédito y Caución posa a la seva disposició per construir una pòlissa a mida. I que inclou, per exemple, Plus Finançament, un servei universal i gratuït orientat a ampliar línies de descompte de paper , factoring , sense recurs o crèdit proveïdor. Tota una ajuda per solcar les fonts de finançament .

cycash